Foto's Last shows

Brogum

met Kiss Lickss

Zierikzee

4 maart 2017

'T Beest

Leiden 1980 Revisited

Goes

13 februari 2016

 

 

Gebr. de Nobel

met ACCA/DACCA

Leiden

27 oktober 2017

Ergens rond etentijd om een uur of 7 in de grote zaal van Gebr. de Nobel begon onze show. Desondanks kwam iedereen op tijd, want de zaal stond helemaal vol! Ready to bang their heads en vervolgens al die andijviestampot en ballen gehakt er weer uit te kotsen.
Nadat alle maiden klassiekers nog nagalmde in de zaal, gaf ook Acca/dacca & The Australian AC DC Story een knallende show! Naast alle bekende nummers werd ook onbekender/oud werk gespeeld voor de echte AC/DC fans!
Kortom een goed vrijdag avondje vol metal en had rock!

 

Fotografie:
Lennn Photography & Eus Straver

Dit keer voor het eerst ons podium aangekleed met twee grote egyptische hiërogliefen muren. Dit komt toch wel aardig in de buurt van het echte Maiden podium!
Daarnaast gaf Kiss Lickss die avond ook weer een geweldige show!

Fotografie:
100%Bas, Dick van der Veer & Erik Bolier

De avond stond geheel in het teken van het concert van 5 Oktober 1980 in de Groenoordhallen, te Leiden. Deze avond speelde Iron Maiden voor het eerst in Nederland, in het voorprogramma van niemand minder dan KISS. Deze memorabele avond hebben we nog eens over gedaan, samen met KISS tribute band KISS LICKSS! De setlisten die toen werden gespeeld zijn precies nagespeeld, maar daarnaast waren uiteraard ook de klassieke meezingers te horen. Die avond was het volle bak en 'T Beest ging los!

Foto's van Bill Stegers en Sam Stegers‎.

Media Foto's

Best of Live

van 2010 tot 2015

Laiden meets Maiden

van 1986 tot heden

Collectors of the Beast

ingezonden foto's

Een verzameling foto's van live optredens tussen 2010 en 2015. Met shows in onderandere in SluisRock, Café Albatros, The Breakaway, Nirwana, Lazarus,  LVC, Monsters of rock in Veeningen, DMM festival en Scum.

Je zou het niet denken, maar Laiden is toevallig fan van Maiden. Na heel wat jaren Maiden show te zijn afgegaan hier een aantal foto´s van toevallige en met een beetje geluk meet&greets en live shows van Iron Maiden tussen 1986 en nu.

Heb jij een bijzondere Iron Maiden collectie, collectors item, handtekening, meet en greet, een plectrum, zweetbandje of drumstok gevangen, een unieke concert foto gemaakt of Eddie tekening? En wil je die met ons delen? Stuur een foto ervan naar ironlaiden@gmail.com

Alle foto's worden verzamelt in dit album. Misschien dat we samen de hele Maiden collectie bij elkaar kunnen sprokkelen.

Media Video's

Iron Laiden Live!

2017

The Trooper

13 februari 2016 @'T Beest, Goes

Phantom Of The Opera

13 februari 2016 @'T Beest, Goes

Meer Video's

Klik op het Youtube logo!